Muğla Büyükşehir Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlükleri ile işbirliği içinde okullarda bakım ve tadilat çalışmalarına hız verdi. Öğrencilerin daha iyi bir eğitim ortamında öğrenim görmesi amacıyla gerçekleştirilen işlemler içerisinde boya, ahşap onarımları, elektrik ve su sistemleri yenileme çalışmaları yer alıyor.
Bu kapsamda Seydikemer, Fethiye, Menteşe, Yatağan, Ortaca ve Bodrum'da toplamda 16 okulda yürütülen tadilat işlemleri, yarıyıl tatiline kadar tamamlanması planlanıyor.
Okul Aile Birliği Başkanı Hülya Bütün, "Eksiklerimizi belirleyerek Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne başvurduktan sonra tadilatlar hızlı bir şekilde başladı. Öğrencilerimiz ikinci döneme daha konforlu bir ortamda girecek," dedi.
Büyükşehir Belediyesi İnşaat Birim Sorumlusu Yasin İstenci ise, "Okullardaki boya, tesisat ve elektrik sistemlerindeki onarımları tamamlayarak ikinci yarıyıla hazırlıyoruz," ifadelerini kullandı.
Başkan Ahmet Aras da, "Eğitim, geleceğimize en büyük yatırımdır. Çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim alabilmesi için il genelinde bakım, onarım ve tadilat projelerini başlattık," şeklinde konuştu.