MHP Muğla'da Yeni Yönetim Kurulu Tanıtım Toplantısını Gerçekleştirdi

hoodiepepe

Administrator
Staff member
b10e15ee-86b9-4137-8179-e8e59b68e3ed.jpeg

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla İl Başkanı Burak Demirel liderliğinde gerçekleştirilen Yönetim Kurulu ve Divan Tanıtım Toplantısı, partinin yeni hedeflerini ve üyelerini kamuoyuna tanıttı. Toplantıya il yönetim kurulu üyeleri ile basın mensupları katıldı.

Burak Demirel, MHP’nin gücünü Türk milletinin birlikteliğinden aldığını ifade ederek, Muğla'daki etkinliklerini daha da güçlendireceklerini belirtti. Konuşmasında, "Birlik ve beraberlik çifte su verilmiş çelik misali güçlü ve sağlamdır" diyerek ortak hareket etmenin önemine değindi.

Ayrıca, 3 Aralık 2024 tarihinde İl Başkanlığı görevine atanmasının ardından, ulusal liderlerin ideallerini yaşatmanın gururunu taşıdığını belirtti. Demirel, genel merkezden gelen talimatlar doğrultusunda Muğla'da tüm vatandaşların kapısını çalacaklarını ve Üç hilalli bayrağı yükseklere taşımak için mücadele edeceklerini duyurdu.

Toplantıda, yeni yönetim kurulu üyeleri de tanıtıldı ve bu isimlerin partinin stratejilerinin uygulanmasında etkin rol alacakları belirtildi.

Back