Özgür Özel: CHP Seçim İçin Tam Hazır, Erdoğan Göreve Çıkmalı

hoodiepepe

Administrator
Staff member
chp-38-olagan-kurultayi-partinin-yeni-lideri-ozgur-ozel-pnr9.jpg

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul'da düzenlenen "Modern Hukuk ve Yargının Siyasallaşması Paneli"'nde gündeme dair açıklamalarda bulundu. CHP Gençlik Kolları Başkanı Cem Aydın'a yönelik açılan soruşturmalar üzerinden iktidara yüklendi ve "Kendi korkusunu görünmez kılmak için bizi sindirmeye çalışıyor" dedi. Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenerek, "CHP her şeyiyle seçime hazır, adayımız hazır. Çıkarsın karşıma, orada Akın Gürlek seni kurtaramaz" şeklinde konuştu.

Özgür Özel, iktidarın korku ve baskı politikalarına karşı direnç göstereceklerini belirterek, "Hakim ve savcılar bir iktidar partisinin memuru haline geldiğinde ne olduğunu hep birlikte yaşıyoruz" ifadelerini kullandı. Ayrıca, ülkenin güçler ayrılığı ilkesinin çok tehlikede olduğuna dikkat çekerek, "Tarihin öyle bir noktasındayız ki, burada kuvvetler ayrılığı olabilir mi?" dedi.

"Millet ne diyorsa o olsun. Hodri meydan. Benim partim hazır, ben hazırım, CHP her şeyiyle seçime hazır, adayımız hazır. Çıkarsın karşıma, alırsın cevabı" diyerek Erdoğan'a meydan okudu.

Back